طرح توجیهی آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو

طرح توجیهی آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو موضوعی ای است که در این مقاله به آن پرداخته شده است و قرار است در این مقاله درباره موضوع موارد کاربردی و مهمی را خدمت شما کاربران محترم ارائه نماییم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید. تا در این زمینه به اطلاعات مفیدی دست پیدا نمایید.

بخوانید : طرح توجیهی چیست ؟

از الزامات مورد نیاز در خودرو استفاده از مایع شیشه شوی است. به این دلیل که می‌تواند عبارات نشسته بر روی شیشه خودروی شما را پاک نماید. به طور کلی شیشه ای که سمت راننده قرار دارد باید از تمیزی برخوردار بوده تا اختلالی در دید راننده به وجود نیاید. مایع شیشه شوی در سیستم خودرو در محفظه پلاستیکی قرار دارد. استفاده از محلول شیشه شوی موجب می‌شود پمپ و شلنگ ها از آلودگی و رسوب پاک شوند و استفاده از آن در زمان فصل زمستان از ترکیدگی ها و یخ زدگی های لاستیک و برف پاک کن نیز جلوگیری می نماید.

شرایط استفاده و نگهداری از محلول شیشه شوی خودرو 

به طور معمول در فصل زمستان به واسطه هوای سرد، روی شیشه خودرو دچار یخ زدگی می شود. برای رفع این موضوع نیاز است تا از محلول مخصوصی که برای فصل زمستان تهیه شده است استفاده نمایید. چرا که آن محلول قابلیت ضد یخ دارد. برخی در این زمینه مایع شیشه شوی را با محلول های دیگر ترکیب می نمایند که این کار می تواند بسیار خطرناک باشد.

انواع مایع شیشه شوی برای خودرو

بر اساس شرایط فرمولاسیونی که در تهیه انواع شیشه شوی خودرو به کار گرفته می شود، کاربری شیشه شوی خودرو تعیین می گردد. به طور مثال در بعضی از شیشه شوی ها خاصیت ضد یخ بودن و یا زد بخار بودند وجود دارد و برخی از شیشه شوی ها تنها فقط خاصیت ضد بخار بودن را دارند. استفاده از نوع نانو شیشه شوی خودرو، تا مدت ها موجب آبگریز شدن شیشه خودرو را موجب می نماید در کنار آن شرایط ضد بخار بودن را نیز برای شیشه فراهم می‌آورد. این نوع شیشه شوی از نظر قیمت و از نظر کاربری بسیار مقرون به صرفه نیز می باشد.

مزایای استفاده از مایع شیشه شوی در خودرو

زمانی که از شیشه شوی خودرو استفاده می نمایید، شیشه خودرو شفاف و کریستالی می‌شود و موجب می‌شود دید راننده در حین رانندگی بسیار بهتر شود. بر این اساس هیچ خط و اثری از برف پاک کن بر روی شیشه باقی نمی ماند.

تمام آلودگی ‌های شیشه و چربی های به وجود آمده پاک شده و با استفاده از این ماده چالش یخ زدگی مخزن شیشه شوی در فصل زمستان را نیز نخواهید داشت.

شیشه شوی خود می تواند خط های موجود بر روی شیشه را برطرف کرده و استفاده از آن موجب آسیب دیدگی بر روی شیشه های پلی کربنات نمی‌شود.

شیشه شوی، قطعات رنگ شده و یا قطعات پلاستیکی را محافظت کرده و ظاهر کریستالی برای شیشه ایجاد می نماید. آلودگی های حشرات و کثیفی های دیگر را برطرف می نماید و از نظر اقتصادی به صرفه می باشد. شیشه شوی از غلظتی ۳۲، ۱:۱۰۰ سی سی در محلول ۳ تا ۴ لیتر مایع شوینده برخوردار است.

طرح تولید آب رادیاتور خودرو

از اجزای بسیار مهم خودرو، رادیاتور است. مهمترین وظیفه رادیاتور به جریان درآوردن آب در موتور به جهت خنک نگه داشتن قطعات داخلی موتور می باشد. رادیاتور مانع از جوش آوردن موتور خودرو می شود. بدین جهت رادیاتور برای خنک کردن اجزای موتور، مایعی مخصوص نیاز دارد که به آن آب رادیاتور گفته می شود.

ویژگی های موجود در آب رادیاتور در طرح توجیهی آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو

  • آب رادیاتور از نقطه جوش بالایی برخوردار است.
  • آب رادیاتور نقطه انجماد را کاهش میدهد.
  • آب رادیاتور از زنگ زدن قطعات جلوگیری می نماید.

ویژگی های آب رادیاتور مطلوب

خالص بودن از مهمترین ویژگی‌های آب رادیاتور است. بدین جهت در آب رادیاتور املاحی وجود ندارد. به همین خاطر نمی توان از آب لوله‌کشی به خاطر وجود املاحی که در آن است به جای آب رادیاتور استفاده کرد. آب لوله کشی به خاطر وجود آهک و ناخالصی هایی که در آن موجود است، موجبات رسوب را در رادیاتور ایجاد می نماید. کما اینکه هیچ املاحی در آب رادیاتور وجود ندارد و این شرایط مانع ایجاد رسوب در رادیاتور خواهد شد. به همین خاطر باید در رادیاتور از آب مخصوص رادیاتور و یا آب مقطر استفاده نمود.

زمانی که از آب مقطر برای رادیاتور استفاده می نمایید، حتما در کنار آن از ضد یخ نیز استفاده کنید. بدین جهت خودروی شما از شرایط یخ زدگی در زمستان و شرایط جوش آوردن در تابستان مصون می ماند. از طرفی استفاده از  ضد یخ عمر خودروی شما را طولانی تر نیز خواهد نمود.

ترکیبات موجود در آب رادیاتور:

در آب رادیاتور از ضد یخ استفاده شده است و مخلوطی از پروپیلن گلیکول و اتیلن به به نسبت ۵۰ در ۵۰ در آن موجود می باشد.

انواع شبکه رادیاتور:

شبکه های رادیاتور از دو نوع کروگیت و فین تیوب شامل شده است.

رادیاتور کروگیت crougate:

این نوع از رادیاتورها شرایطی دارند که لوله ها از پره های رادیاتور عبور داده نشده اند و پره ها به واسطه موجی که دارند موجب قرار گرفتن لوله ها بر روی نوک فین را ایجاد نموده اند. به طور کلی مونتاژ این نوع از رادیاتور ها سریع تر و راحت تر می باشد.

رادیاتور فین تیوب fin tube:

لوله ها در این نوع از رادیاتورها به حالت عمود در امتداد پرده ها قرار گرفتند اند. مسیر عبور لوله ها در این رادیاتور، از داخل پرده ها است. سرعت مونتاژ در این نوع از رادیاتور به نسبت رادیاتورهای کروگیت پایین تر است. اما به خاطر درگیری که بین لوله ها و پره وجود دارد، از استحکام مکانیکی بالاتری برخوردار هستند.

انواع جنس رادیاتور ها:

رادیاتور ها از نظر جنس به دو نوع مسی، آلومینیومی و برنجی تقسیم می شوند و در انواع رادیاتورها از دو تکنولوژی brazing و soldering تشکیل شده است

کد آیسیک مرتبط با تولید آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو

کد آیسیک مخفف ISIC (International Standard Industrial Classification) و به معنی سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع می باشد.

به جهت تعیین هویت کالا، مدارک و اموال قطعات مرسوم است که آنها را کدگذاری می

شرح کالا کد آیسیک
آب رادیاتور در خودرو ۲۴۲۹۴۱۲۵۳۴
شیشه شوی خودرو ۲۴۲۴۵۱۲۳۳۷

 

کد تعرفه مرتبط با تولید آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو

کد تعرفه  TARIFF، معیاری عددی و یا رقمی است که به جهت شناسایی جایگاه کالا و در شرایط ترخیص کالا مورد استفاده قرار گرفته می شود.

شرح تعرفه کد تعرفه
آب رادیاتور در خودرو ۹۸۸۴۲۷۰۰
شیشه شوی خودرو ۳۴۰۲۹۰۹۰

 

وضعیت واردات و صادرات آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو

نمودار و جدول میزان واردات و صادرات آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو به شرح زیر می باشد:

نمودار وضعیت واردات و صادرات آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو به تفکیک سال

جدول وضعیت واردات و صادرات آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو به تفکیک سال

 

شرکت بهین صنعت یاب، با بیش از یک دهه تجربه و تخصص در زمینه ارائه طرح های توجیهی، آمادگی خود را جهت ارائه و تدوین طرح توجیهی آب رادیاتور و شیشه شوی خودرو اعلام می دارد.

 

مطالب مرتبط :

طرح توجیهی تولید چراغ خودرو 

طرح توجیهی تولید جعبه فرمان خودرو 

طرح توجیهی تولید الیاف شیشه 

طرح توجیهی روغن موتور 

طرح توجیهی دوده صنعتی ( بلک کربن ) 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صحبت با کارشناس