احداث مجتمع گردشگری

در شش دهه اخیر، صنعت توریسم توسعه متمادی و تنوع پذیری اقتصادی را تجربه کرده است که به واسطه آن تبدیل به یکی از سریع ترین و رو به رشد ترین بخش های صنعتی در دنیا گردیده است، مقاصد جدیدی ظهور کرده اند و مقاصد سنتی قبل مانند اروپا و آمریکای شمالی را به چالش کشیده اند و با وجود بحران های مقطعی، حضور گردشگران بین المللی نشان دهنده ی یک رشد بی وقفه است. (از 270 میلیون نفر در سال 1980 به 528 میلیون در سال 1995 و 983 میلیون در سال  2011 رسیده است) . مطابق چشم انداز بلند مدت و ارزیابی روند توسعه آینده صنعت توریسم، این صنعت در سال 2030، در آخرین به روز رسانی سازمان جهانی توریسم  (UNWTO) تعداد گردشگران و مسافران سراسر جهان بر اساس انتظار ها به میزان،  3.3% به طور میانگین از سال 2010 تا 2030 افزایش پیدا می کند. این موضوع نشان دهنده سفر بیش از 43 میلیون گردشگر جهانی در هر سال و رسیدن به عدد 1 میلیارد و 800 میلیون گردشگر تا سال 2030  است.

به عنوان یک معامله و سرویس جهانی، توریسم ورودی تبدیل به یکی از بزرگترین شاخه های مبادلات جهانی شده است به طوریکه درآمد حاصل شده از توریسم ورودی با احتساب حمل و نقل مسافرین بیش از 1 تریلیارد و 200 میلیارد دلار در سال 2011 و یا به عبارتی 3 میلیارد و 400 میلیون در هر روز به طور میانگین بوده است. حساب صادرات توریسم به اندازه 30% از مبادلات جهانی سرویس های ارتباطی و 6% از کل میزان مبادلات جهانی است.

 

 

توریسم به طور جهانی به عنوان یک شاخه صادرات، رتبه چهارم بعد از سوخت، مواد شیمیایی و غذا را دارا می باشد و برای بسیاری از کشور های در حال توسعه، به عنوان یکی از اصلی ترین منابع ذخیره ارزی و شماره نخست شاخه صادرات، عامل تولید فرصت های شغلی و زمینه ایجاد توسعه و فرصت های جدید محسوب می شود.

بر اساس اطلاعات موجود از کشورهایی که داده های قابل استناد در این خصوص ارائه می دهند، سهم گردشگری در تولید ناخالص ملی (Gross Domestic Product یا GDP) ،در حدود 5% برآورد می شود.

همینطور سهم گردشگری در اشتغال زایی کمی بیشتر است و در حدود 6 تا 7 % از رقم کلی مشاغل جهانی برآورد می شود (مستقیم و یا غیر مستقیم) برای اقتصاد پیشرفته و متنوع، سهم صنعت گردشگری به نسبت رنج تولید ناخالص ملی از حداکثر 2% برای کشورهایی که گردشگری در آن ها بخش کوچکی محسوب می شود تا بیشتر از 10% برای کشورهایی که توریسم یکی از ارکان اصلی اقتصادی محسوب می شود را، شامل می شود. برای جزایر کوچک و کشور های در حال توسعه، وزن این صنعت سنگینی بیشتری می کند و این نرخ به بیش از 25% برای برخی از مقاصد می رسد.

به همین دلیل اغلب کشورهای جهان که دارای میراث فرهنگی غنی و نیز مناطق طبیعی هستند، از این فعالیت به منزله ابزاری راهبردی در توسعه اقتصادی استفاده می کنند.

ایجاد زیر ساخت های گردشگری از واقعیت های اجتناب پذیر است، یکی از راه های تحقق توسعه گردشگری، ایجاد مجتمع های گردشگری، اقامتگاه، هتل، تالار و رستوران در مناطق توریستی کشور می باشد.

هدف از ایجاد مجموعه گردشگری به صورت اقامتی، پذیرایی، تفریحی با توجه به پتانسیل منطقه است پروژه با کاربری های سوئیت اقامتی، اتاق، سالن پذیرایی، سفره خانه سنتی،محل بازی کودکان، آلاچیق، فضای سبز و تاسیسات دیگر گردشگری بنا میگردد. با توجه موقعیت قرار گیری ایران در مسیر جاده ابریشم و دسترسی آن به آبهای بین الملی، ارتباط مستقیم ایران با کشورهای آسیای میانه و افغانستان، از یک سو و کشور های حوزه خلیج فارس، از سوی دیگر از مزیت مجتمع های گردشگری میباشد. با مجتمع گردشگری میتواند باعث جذب گردشگران زیادی شود که خود باعث توسعه اقتصادی و اشتغال میشود.

شرکت دانش بنیان و مهندسی بهین صنعت یاب با 10 سال سابقه کاری و تجربه موفق  با بیش از 10 ها طرح  توجیهی تفریحی و گردشگری در تمامی مراحل انجام طرح توجیهی و ثبت نام در سامانه ثبت خدمات الکترونیک میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری  (MY.ICHTO.IR)  در کنار سرمایه گذاران و مجریان طرح های سرمایه گذاری و گردشگری میباشد. اگر شما قصد دارید که مجتمع گردشگری را راه اندازی کنید و مجوز ایجاد از وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری بگیرید یا تصمیم دارید برای احداث مجتمع گردشگری وام بگیرید شرکت دانش بنیان بهین صنعت یاب میتواند جهت انجام این امر شما را یاری کند.

می خواهید هزینه و میزان سوددهی که پروژه شما دارد را بدست آورید ؟

اگر در مورد محل و  نوع بهره برداری تصمیمات اولیه تان را گرفته اید ٬ پس حتما احتیاج دارید که یک مرور کلی بروی حداقل سرمایه لازم و پیش بینی موارد مهم داشته باشید . کارشناسان بهین صنعت یاب آماده هستند تا طرح شما را بررسی کرده و جزئیات دقیق را در اختیار شما بگذارند. یک تماس تلفنی کافیست تا طرح اختصاصی خودتان را بررسی نمایید.

چه چیز های دیگری قبل از شروع لازم است بدانید ؟ 

در یایان مقالات زیر را برای شما آماده کرده ایم تا جزئیات بیشتری در مورد اجرای طرح های گردشگری را با شما در میان بگذاریم در این مقالات مراحل دقیق تر بررسی شده و ویژگی های هر طرح ( هتل ٬ سفره خانه و …) بیان شده است .

طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی

اقامتگاه بوم گردی در واقع، یکی از انواع سکونتگاه های مسافری با رویکرد معرفی فرهنگ و طبیعت، احیای ارزش ‌های سنتی و بومی و ارائه جاذبه های بومی-فرهنگی منطقه است. در واقع، اقامتگاه های بوم گردی، خانه هایی هستند که ساکنین آن منطقه در آن زندگی می کنند.

طرح توجیهی تولید لوازم کمپینگ

طرح توجیهی تولید لوازم کمپینگ بسیاری از افراد علاقه وافری به گذراندن وقت در طبیعت دارند، به همین دلیل شاخه ورزشی به نام کمپینگ به وجود آمد که در طی […]

طرح توجیهی دهکده توریستی و تندرستی

طرح توجیهی دهکده توریستی و تندرستی گردشگری در عصر حاضر یکی از فعالیت های مورد توجه مردم در سر تا سر کشور محسوب می شود. از این رو برنامه ریزی […]

طرح توجیهی تولید چمدان

در این مطلب قصد داریم با ارائه مطالبی مفید در زمینه فرایند تولید چمدان به علاقه مندان و سرمایه گذاران کمک کنیم تا بتوانند محکم تر در عرصه تولید قدم بردارند. چمدان یک محصول کاربردی برای تمام خانواده ها است بنابراین سرمایه گذاری در آن می تواند موجب رونق و سود شما در این عرصه شود.

طرح توجیهی مجموعه ورزشی چند منظوره

برای طراحی هر یک از این سالن های چند منظوره ورزشی، باید استانداردهایی در نظر گرفته شوند. در وهله اول باید فضای مورد نیاز برای احداث چنین مجموعه ای تامین شود. برخی از ورزش ها، مانند فوتسال و هندبال و… به صورت کلی در یک فضا انجام می شوند و برای این ورزش ها از سالن های چند منظوره استفاده می شود.

طرح توجیهی تن ماهی

در طرح توجیهی تن ماهی اطلاعات مفید در زمینه تولید این ماده غذایی در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شده تا با آگاهی از برآورد هزینه ها بتوانند گام درستی در زمینه تولید بردارند. کالای مورد بررسی یک محصول پرکاربرد در منزل، محیط کار و مسافرت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صحبت با کارشناس