طرح توجیهی تولید لوازم آرایشی
بخش اول / در سالهای اخیر استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی در کشور ما بسیار رونق یافته است که بخش اعظمی از این میزان تقاضا توسط واردات پاسخ داده میشود. محدودیتهای فرهنگی در کشور ما موجب عدم تبلیغات مناسب اینگونه لوازم گردیده است و از سوی دیگر تبلیغات مستمر برندهای خارجی در شبکههای ماهوارهای مردم را به سمت استفاده از کالای خارجی ترغیب مینماید. لذا ضروریست تا با حمایت از تولیدکنندگان داخلی ضمن جلوگیری از خروج ارز از کشور به اشتغالزایی نیز کمک شود و از ورود کالاهای بیکیفیت و تقلبی جلوگیری شود. در ادامه خلاصهای طرح توجیهی تولید لوازم آرایش ارائه شده است. این مطالعات در زمستان ۱۳۹۷ و توسط شرکت مشاوره مدیریت و مهندسی بهین صنعت یاب صورت پذیرفته است.
معرفی محصولات طرح توجیهی
در این بخش به بررسی و شناخت برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی پرداخته شده است، در ادامه کد آیسیک و خلاصهای از نتایج بررسی های صورت گرفته در بخش مطالعات بازار طرح توجیهی تولید لوازم آرایشی ارائه شده است.
عطرها
عطرها مخلوطی از روغنهای اسانس، ترکیبات معطر و ثابت کننده و الکلها هستند. منابع تولید روغنهای اسانس میتواند منابع گیاهی همچون گلها، برگها، دانهها، میوهها و یا منابع حیوانی همچون مشک، کاستوریوم، عسل و یا سایر منابع باشند. در میان خوشبوکنندههایی همچون عطر، ادوتواتها و ادکلنها، عطرها از ماندگاری بالاتری برخوردارند. در یک بو هرگاه غلظت اسانس و عصاره روغنی بیشتر است ماندگاری بو افزایش پیدا میکند که غلیط ترین عصاره مربوط به Perfume یا همان عطر است.
دئودرانتها
انسانها همواره به دنبال روشی جهت از بین بردن بوی بد بدن ناشی از تعریق بودهاند، در این راستا محققان دئودارنتها را تولید کردهاند که میزان تعریق را کاهش داده و از ایجاد بوی بد بدن جلوگیری میکند. از قدیم دئودرانتها را به اشکال مختلفی همچون پودر، کرم، پد و … تولید نمودهاند. در تولید اولین دئودرانتها که با استقبال زیادی مواجه بودند، از آئروسل و آلومینیوم کلرید استفاده میشد. اما بعدها با کنترلهای سازمانهای دولتی آمریکا و اتحادیه اروپا، استفاده از ترکیبات اولیه آئروسلها و ترکیبات آلومینیوم ممنوع شد و این ممنوعیت منجر به کاهش چشمگیر استفاده از آنها گردید و استفاده از دئودورانتهای استیک محبوبیت یافت.
اگر مایل به سرمایه گذاری هستید از این لینک ها استفاده کنید :