تسهیلات جهش تولید
– محورهای اولویتدار وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۹:
۱- فعال کردن ظرفیتهای خالی (۱۴ محصول)
۲- نهضت ساخت داخل
۳- فعالسازی واحدهای راکد
۴- تکمیل طرحهای نیمهتمام، پیشران و گلوگاهی
۵- توسعه مناطق محروم و کمتر برخوردار
۶- احیا، فعالسازی و توسعه معادن مقیاس کوچک
۷- تامین مالی اصناف تولیدی
۸- توسعه صادرات غیرنفتی
۹- طرحهای فناورانه
الف) شرایط متقاضی:
۱- دارا بودن جواز تاسیس و یا مجوز صنفی معتبر از وزارت صنعت، معدن و تجارت برای متقاضیان استفاده از تسهیلات (ثابت و در گردش) جهت تکمیل طرحهای نیمه تمام.
۲- دارا بودن یکی از مجوزهای پروانه بهرهبرداری، گواهی فعالیت صنعتی و یا کارت شناسایی معتبر برای متقاضیان استفاده از تسهیلات سرمایه ثابت (برای توسعه) و سرمایه در گردش.
۳- واحدهای تولیدی با ویژگیهای صنایع با ارزش افزوده بیشتر، صادراتی بودن محصول تولیدی به استثنای مواد اولیه و خام، پیشران بودن و جایگاه در زنجیره ارزش و برخورداری از توان اشتغالزایی در اولویت انتخاب خواهند بود.
۴- طرحهای فناورانه که دارای مجوز از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دارند.
۵- واحدهایی که در رابطه با توسعه صادرات غیرنفتی فعال میباشند و دارای پروانه بهرهبرداری / کارت شناسایی / گواهی فعالیت صنعتی میباشند.
ب) شرایط تسهیلات:
۱- اولویت اصلی پرداخت تسهیلات با آن دسته از متقاضیان است که عمدتا دارای مشکلات نقدینگی بوده و از لحاظ ظرفیت تولید، دانش فنی، توان مدیریت و بازار، مشکلی برای راهاندازی یا افزایش تولید نداشته و با دریافت این تسهیلات قادر به راهاندازی سریع، انجام نوسازی و بازسازی لازم و تثبیت و یا افزایش تولید و اشتغال باشند. همچنین میزان تسهیلات قابل پرداخت به هر بنگاه، براساس نیاز واقعی بنگاه و بررسیهای کارشناسی مراجع ذیصلاح از جمله بانک عامل خواهد بود.
ج) اطلاعات تولید، اشتغال و صادرات (در صورت صادراتی بودن) به صورت ماهانه و مستمر از زمان ثبت درخواست در سامانه و از طریق لینک ارسال آمار تولید واحدهای صنعتی، معدنی و صنوف میبایست ثبت گردد.
یکی از مواردی که تمامی نهاد ها برای امر مشارکت و یا تخصیص وام از شما در خواست می کنند ” طرح توجیهی ” است. یک طرح توجیهی شمال تمامی شرایط مالی، فنی و بازار پروژه شما است و به کارشناسان کمک میکند تا دقیق تر در جریان اجرای پروژه شما قرار بگیرند. بدین منظور جهت دریافت اطلاعات دقیق درباره نوع تسهیلات و دریافت طرح توجیهی با کارشناسان بهین صنعت یاب در تماس باشید .
ج) جزئیات تسهیلات:
- امکان ثبت نام و درخواست برای تامین سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و بازسازی و نوسازی واحدهای تولیدی دارای مجوز از وزارت صمت / اصناف.
- بارگزاری تصویر مجوز واحد، درج تعداد اشتغال موجود / درج شناسه قبض برق و شماره کارگاه تامین اجتماعی.
- امکان درخواست تسهیلات برای موارد: تکمیل تجهیزات و ماشینآلات خط تولید / تکمیل زیرساختها و ملزومات خط تولید / نصب و راهاندازی / سرمایه در گردش دوران راهاندازی.
- انتخاب بانک عامل از بین کلیه بانکهای موجود و انتخاب استان، شهرستان، نام و کد شعبه.
شرکت دانش بنیان بهین صنعت یاب همانند سال های گذشته، آمادگی خود را در جهت ایجاد اشتغال و افزایش سهم تولید داخل به واجدین شرایط اعلام میدارد. برای دریافت اطلاعات تکمیلی در رابطه با پروژه خود کافیست با کارشناسان شرکت تماس حاصل فرمایید تا از شرایط پرداخت، شرایط بازپرداخت و همچنین موارد دیگر آگاهی پیدا کنید.
مطالب مرتبط :
دستور العمل اجرایی سازمان صنایع کوچک ایران