طرح توجیهی دستکش کارگری

استفاده از دستکش ایمنی (کارگری)، در حین انجام کار بسیار اهمیت دارد، مانع بروز حوادث ناگوار، به هنگام مواجه با خطرات ناشی از برق گرفتگی، تماس با مواد شیمیایی، پارگی و بریدگی، خراش، تماس با مواد بیولوژیکی می گردد. همچنین در دماهای بسیار بالا، برای حفاظت و نگهداری دست ها و انگشتان می توان، از این دستکش های ایمنی کارگری استفاده کرد.

بخوانید : طرح توجیهی چیست ؟

برای تولید و ساخت دستکش های ایمنی و کارگری از مواد مختلفی استفاده می شود تا حداکثر کارآیی، حفاظت برای دستان حاصل شود. انتخاب نوع این مواد به ویژگی های مورد نیاز محیط کاری بستگی دارد. دستکش باید به گونه ای طراحی و تولید شود که تا حد امکان نرم و با دوام باشد و در عین حال نیز ایمنی دستان را در حین کار تامین نماید.

معرفی محصول طرح توجیهی دستکش کارگری

امروزه تهیه ی دستکش کار و یا دستکش ایمنی، در مکان های صنعتی و به طور کلی مکان های کاری یک لازمه و امر بایدی محسوب می گردد چرا که اولین عضوی که در معرض آسیب قرار دارد و بیشترین میزان صدمات کاری را به خود اختصاص می دهد، دست، است. طبق آمار منتشر شده بیش از ۶۰% افرادی که در اثر آسیب به مراکز درمانی و بیمارستان ها مراجعه می کنند، افرادی هستند که دستکش کار نداشته اند و آسیب های کاری گریبان گیر آن ها شده است.

برای هر صنعت و شغل، دستکش کار مخصوص به آن وجود دارد که هر کارفرما و یا فردی برای حفظ سلامت کارگران و افراد جهت حفظ ایمنی کار، ملزم به خرید و رعایت مسائل امنیتی هستند.

معرفی انواع دستکش

دستکش ایمنی یکی از لوازم ایمنی مفید در هنگام انجام فعالیت های مختلف در صنایع است. شما ممکن است در صنایع شیمیایی مشغول به فعالیت باشید یا در صنایعی که با برش قطعات سر و کار دارد. حتی ممکن است جوشکاری شغل شما باشد و در طول روز ساعت ها مشغول این کار باشید یکی از لوازمی که بدون شک لازمه ی اینگونه مشاغل است و ایمنی شما را بالا می برد بدون شک دستکش ایمنی متناسب با شغل شماست.

با وجود انتخاب های زیادی برای محافظت از دستان وجود دارد، انتخاب دستکش مناسب با یک فعالیت شغلی خاص می تواند شما را سردرگم کند. می توان با پوشیدن دستکش مناسب از اکثر مصدومیت ها و بیماری های پوستی دست جلوگیری به عمل آورد. متاسفانه بعضی مواقع نیروی کار از این دستکش ها استفاده نمی کنند.

آن ها گمان می کنند که با پوشیدن دستکش ایمنی، سرعت آن ها و مهارتشان در کار کاهش می یابد. همین مساله باعث می شود تا در طول انجام کار با آسیب های سطحی و جدی موجه شوند که گاها بسیار خطرناک هستند. به دلایلی که گفته شد، بسیار اهمیت دارد که دستکش بتواند به هر دو نیاز پاسخ دهد. به عبارتی دیگر دستکش ها هم باید امنیت نیروی کار را بالا ببرد و هم خللی در چابکی و سرعت عمل و مهارت فرد به وجود نیاورد.

دستکش صنعتی مناسب برای مواد شیمیایی

پس از آنکه نوع مواد شیمیایی که با آن ها سر و کار دارید را مشخص کردید، باید در میان انواع دستکش ها بگردید و جنس یا پلیمر آن دستکش ایمنی که بیشترین هماهنگی را دارد انتخاب کنید. دستکش های مختلف تنها در نوع مواد محافظتی متفاوت نیستند، بلکه این اختلاف در جنس و بافت خود دستکش، انعطاف پذیری و ضخامت نیز وجود دارد. زمانی که نوبت به انتخاب دستکش صنعتی می رسد، اینگونه نیست که یک دستکش برای تمام موقعیت ها و فعالیت ها قابل استفاده باشد. دو فاکتور اساسی در هنگام انتخاب دستکش وجود دارد؛ نفوذ و دگرگونی. دگرگونی به معنی تغییرات فیزیکی است که پس از برخورد با مواد شیمیایی برای دستکش رخ می دهد. برای مثال هیدروکربن می تواند لاتکس را به سرعت تخریب کند و باعث دگرگونی آن شود. این در حالی است که پلیمر نیتریل در برابر این گروه مواد شیمیایی مقاوم است.

 دستکش لاتکس

پلاستیک طبیعی یا همان لاتکس ارزان قیمت ترین و متداول ترین دستکش ها در صنایع شیمیایی مختلف هستند. البته باید بدانید که لاتکس مقاومت بالایی در مقابل مواد شیمیایی ندارد. بیشتر در صنایع غذایی و دارویی از دستکش لاتکس استفاده می شود، زیرا این دستکش ها در مقابل پاتوژن های خونی مقاوم هستند. زمانی که از دستکش لاتکس استفاده می کنید، یکی از نگرانی هایی که می توانید داشته باشید آلرژی های پوستی است. پودر موجود در این دستکش ها ممکن است برای پوست دست شما ایجاد آلرژی کند و به آن آسیب برساند. پوست های حساس معمولا بیشتر در معرض این آلرژی هستند. همچنین بعضی از افراد با پوشیدن دستکش ایمنی لاتکس دچار واکنش ها حساسیتی نظیر تنگی نفس یا آسم می شوند.

دستکش نیتریل

دستکش نیتریل مقاومت عمومی خوبی در مقابل مواد شیمیایی دارد. این دستکش ها کمی گران تر از دستکش لاتکس هستند اما از سایر دستکش های ایمنی ارزان قیمت تر و مقرون به صرفه تر هستند. بنابراین این دستکش ها در مقایسه با سایرین در صنایع بیشتری مورد استفاده قرار می گیرند. دستکش نیتریل برای کار با مواد شیمیایی جان سخت است و به راحتی خراب نمی شود. تولیدکنندگان شیمیایی برای انجام فعالیت هایی که در کارخانجات صورت می گیرد غالبا از این دستکش صنعتی بهره می برند. نیتریل در مقابل بنزین، نفت و سایر حلال های پتروشیمی مقاومت خوبی دارند. یکی از راه حل های جلوگیری از حساسیت های ایجاد شده توسط دستکش لاتکس، استفاده از دستکش نیتریل به جای آن ها است که ضد حساسیت می باشد.

دستکش نئوپرن

این مدل دستکش ها در مقابل رنج وسیعی از مواد شیمیایی خطرناک، مقاومت عالی و بالایی دارند. اسید ها، الکل ها، روغن ها و جوهر ها برخی از موادی هستند که می توانید برای کار با آن ها از دستکش نئوپرن استفاده کنید. در واقع مهمترین دلیلی که این دستکش را به عنوان دستکش اسیدی در صنعت معرفی کرده، محافظت بالایی است که در برابر اسید ها، مواد پایه و بسیاری از مواد شیمیایی ارگانیک دارد. ویژگی دیگر این پلیمر، انعطاف پذیری و چابکی به هنگام کار کردن است. دستکش نئوپرن برای موقعیت هایی که نیاز به حساسیت و ظرافت بالا برای انجام کار دارد، بسیار مناسب است. پیشنهاد می شود از این دستکش ها برای کار با عامل های اکسید کننده ی غیر طبیعی مانند ترکیب های اسید نیتریک و اسید کرومیک استفاده نکنید.

دستکش PVC

دستکش PVC که با نام دستکش پلاستیکی هم شناخته می شود، به طور عمده در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از دلایل استفاده از این مدل در صنعت پتروشیمی، قیمت ارزان آن هاست که شما می توانید از آن ها به عنوان دستکش یکبار مصرف نیز استفاده کنید. با این حال دستکش PVC دوام مناسبی دارد و و در مقابل خطر بریده شدن هم از دست شما مراقبت می کند. این مدل دستکش ایمنی نسبت به مدل های پلیمری دیگر در مقابل عامل های اکسیداسیون رقیق کننده نظیر نیتریک، کرومیک، هیدروکلریک و اسید فسفریک مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد.

 دستکش بوتیل

بیشترین مورد مصرف دستکش بوتیل برای کار با گاز هایی نظیر هیدروژن سیانید و گاز کلر است. دلیل این امر عدم نفوذ پذیری بالای این دستکش ایمنی در مقابل گاز ها است. به دلیل ساختار مولکولی عالی این ماده، از آن برای لایه ی داخلی تایر ها نیز استفاده می شود تا باد تایر به سادگی از آن خارج نشود. همچنین برای ساخت لباس های نظامی ضد گاز نیز از بوتیل استفاده می شود تا آن را نفوذ ناپذیر کند.

یکی از مشکلات استفاده از دستکش بوتیل، قیمت بالای آن است. بوتیل یکی از گران ترین مواد در ساخت دستکش صنعتی است. اما باید توجه کرد که این دستکش بسیار در حفظ سلامت و ایمنی افراد تاثیرگذار است.

 دستکش ویتون

ویتون گران ترین پلیمر تولید شده در دنیاست، اما از طرفی این پلیمر بسیار اثر بخش و کاراست. دستکش ویتون قادر است در شرایط بسیار خطرناکی که مدل های دیگر کارایی ندارند با قدرت کار کند و از شما محافظت کند. تولید ویتون در ابتدا برای استفاده در صنعت هوافضا بود، زیرا که این ماده مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی و گرما دارد. زمانی که قرار است با هیدروکربن های آروماتیک نظیر بنزن و تولوئن کار کنید، دستکش ویتون مطمئن ترین انتخاب شماست. از آنجایی که تحقیقات نشان داده اند که بنزن باعث سرطان کبد می شود، حتما علاقه دارید که با استفاده از دستکش ویتون از سلامت خود و نیروی کار خود در برابر آن محافظت کنید.

کد آیسیک و کد تعرفه محصول

 

شرح

کد آیسیک صنایع

دستکش لاستیکی صنعتی

۴۰۱۵۱۹۳۰

میزان صادرات و واردات

روش تولید و یا ارائه خدمت

  1. در مرحله اول که مرحله خیساندن پوسته های دستکش می باشد، باید داخل مخزن از مخلوط آب و کلسیم پر شود و سپس پوسته یکپارچه دستکش داخل آن قرار می گیرد تا بطور کامل خیس شود.
  2. استفاده از دستگاه هیدرواکسترکتور که از نیروی گریز از مرکز بهره می گیرد و جهت آب زدایی پوسته یکپارچه دستکش استفاده می شود.
  3. بعد از آبگیری و خشک شدن پوسته های دستکش، این مواد به کارگاه انتقال داده می شوند و سپس از ۲ الی ۳ نفر کارگر برای بار زدن پوسته ها به دستگاه استفاده می شود.
  4. دراین مرحله شستشو در داخل مخزن انجام می گیرد.
  5. فرمولاسیون شکل دستکش که طبق آن دستکش ساخته می شود.
  6. خشک کردن و پختن در این مرحله بطور اتوماتیک وار انجام می گیرد. دمای خشک کردن محصول ۱۳۰ درجه سانتی گراد و زمان پخت حدود ۶۰ دقیقه است.
  7. تقسیم دستکش ها در دستگاه به دو سمت راست و چپ و برداشت آن ها توسط کارگران
  8. فرآیند روکش دهی در این مرحله انجام می گیرد که بر اساس آن دستکش های ساخته شده داخل مخزنی پر از ترکیب نیتریل خیسانده می شوند که داخل مخزن مواد افزودنی و رنگ را نیز شامل می شود.
  9. در این مرحله بارگیری دستکش ها انجام می گیرد.
  10. خیساندن در مخزن حاوی الکل صنعتی و سایر مواد شیمیایی
  11. خشک کردن و پختن نهایی در مرحله اخر خط تولید دستکش کارگری صورت می‌گیرد.

ویژگی های دستکش کارگری

  • بسیار مداوم است
  • سبک و راحت است
  • پوششی مناسب دارد
  • ضد حساسیت می باشد
  • ضد برشدر برابر مایعات نفوذ نا پذیر است
  • در برابر اسید های ضعیف مقاوم می باشد
  • برای مشاغل ساختمانی و صنعتی مناسب است
  • قابل استفاده در حمل و نقل و جا به جایی می باشد
  • کار اصلی این دستکش ها محافظت از دست و انگشتان در برابر خطرات است

مزایای خط تولید دستکش کارگری 

  • ساختار ساده دستگاه
  • بدون ایجاد آلودگی و گرد و غبار
  • کارکرد دستگاه با سر و صدای کم
  • عملکرد بهینه دستگاه از لحاظ اقتصادی
  • جنس بدنه دستگاه از فولاد ضد زنگ و چدن
  • تولید دستکشی با مقاومت عالی در برابر ساییدگی، پارگی و سوراخ شدگی
  • قطعات دستگاه به حد کافی مستحکم هستند و در اثر کارکرد، تغییر شکل نمی دهند.
  • قالب دست موجود در دستگاه باعث می شود دستکش روی آن کاملا پوشیده شده و راحتی فوق العاده ای را فراهم آورد.

نتیجه گیری

شرکت بهین صنعت یاب، با بیش از ده سال تجربه و سابقه درخشان در زمینه تدوین و ارائه طرح های توجیهی، در خدمت کلیه سرمایه گذاران عزیز می باشد. در صورتی که به طرح توجیهی تولید دستکش کارگری نیاز دارید، می توانید با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید.

بیتشر بخوانید :

طرح توجیهی فریم عینک 

طرح توجیهی تولید کلاه کاسک 

طرح توجیهی پوشاک 

طرح توجیهی تراکتور 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صحبت با کارشناس