ایجاد و تجهیز تاسیسات گردشگری

به تاسیساتی گفته می شود که در جهت خدمات رسانی به گردشگران داخلی و خارجی با خدماتی از جمله اقامتی، پذیرایی، تفریحی، ورزشی، فرهنگی و سایر … در مکانهای مختلف اعم از شهرها، روستاها و محورهای گردشگری ساخته می شود که بسته به نوع تاسیسات از لحاظ متراژ زمین، حجم سرمایه گذاری و استانداردهای موجود متنوع و متفاوت می باشند و مجوز آنها توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر می شود.

۱ـ هتل، متل و مهمانپذیر

پیش از اقدام به ساختن هتل باید تمام زیر ساختها و پیش نیازهای بخش های مختلف بصورت ریز به ریز تعریف و طراحی گردند و بصورت کاملاً اصولی و کارشناسی عمل شود .در ابتدای برنامه ریزی جهت افتتاح هتل تمام پیش بینی ها باید انجام شده باشد ، نقشه کامل بخشهای مختلف هتل بهمراه لیست تجهیزات و ادوات آنها و جانمایی تجهیزات در این نقشه ها باید از قبل انجام پذیرد ، تا با برنامه ریزی صحیح و اصولی همه چیز در جای خود قرار گیرد .سازه هتل ، سازه ای نیست که یک سرمایه گذار بخواهد پس از چند سال نوع متریال و مصالح مصرفی در آن را تغییر بدهد و از طرفی ، هم نما و زیبایی یک هتل ، و هم کیفیت و استقامت مصالح هتل در قدم اول بسیار مهم و حائز اهمیت هستند .به همین منظور سرمایه گذار و تیم اجرایی مهندسین سازه در هتل باید از مقاومترین و شیک ترین نوع مصالح و متریال و در عین حال خوش نقشه ترین پلان برای ساختمان هتل ، اتاقها و سایر قسمتها استفاده نمایند ، تا الگوهای دیداری و جذابیتهای هتل تامین گردد .

۲ـ مراکز اقامتی خودپذیرایی شامل هتل آپارتمان ها، زایرسراها و خانه مسافرها

۳ـ اقامتگاه های بوم گردی و اقامتگاه های سنتی

اقامتگاه هایی هستند که در محیط‌های طبیعی و بومی با رعایت بالاترین سطح ممکن ضوابط زیست محیطی و به شکلی سازگار با معماری بومی، بافت تاریخی و سیمای طبیعی منطقه تاسیس می‌شوند و ضمن حداکثر تعامل با جامعه محلی و توجه به تنوع اقلیم، زمینه حضور گردشگران را با کیفیتی قابل قبول و تعریف شده فراهم می‌کنند. زمانی که ساختمان آماده بهره ­برداری شد استعلاماتی از سازمان آتشنشانی، کارشناسان بهداشت و آزمایشات عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد توسط مدیر اقامتگاه انجام می ­شود و به تایید سازمان میراث فرهنگی می ­رسد.

۴ـ مراکز تفریحی و سرگرمی گردشگری

۵ ـ مجتمع ها، اردوگاه ها و محوطه های گردشگری

۶ ـ مراکز گردشگری سلامت از قبیل مجتمع های سلامت تندرستی و آب درمانی و هتل بیمارستان

۷ـ محیط ها و پارک های طبیعت گردی و گردشگری روستایی و عشایری

۸ ـ مراکز گردشگری ساحلی و دریایی

۹ـ واحدهای پذیرایی و انواع غذاخوری های منفرد بین راهی موجود

۱۰ـ تأسیسات اقامتی و پذیرایی واقع در مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی

۱۱ـ واحدهای پذیرایی واقع در پایانه (ترمینال) فرودگاه ها، پایانه های مسافربری زمینی برون شهری، دریایی و ریلی

۱۲ـ واحدهای پذیرایی واقع در پایانه های مسافری مرزی کشور

۱۳ـ سفره خانه های سنتی

۱۴ـ مناطق نمونه گردشگری

۱۵ـ دهکده های سلامت

۱۶ـ دفاتر یا شرکت های خدمات مسافرتی و جهانگردی

طرح توجیهی مرکز پذیرایی و اقامتی سیار

مرکز پذیرایی و اقامتی سیار یا کترینگ سیار (mobile catering)، آشپزخانه های کوچک هستند که درون یک وسیله نقلیه مانند ون یا اتوبوس قرار دارند. در این آشپزخانه های کوچک غذاهای متنوع و مختلف فست فودی طبخ می شود. مشتری این نوع کترینگ ها، اغلب افرادی هستند که مشغله زیادی دارند.

طرح توجیهی رستوران بوتیک و ملل

وقتی صحبت از رستوران بوتیک می شود، به فضایی خاص و خلاقانه اشاره می کنیم که تجربه متفاوتی را برای مشتری های خود رقم می زند. بخاطر القای همین حس متفاوت، اغلب بوتیک رستوران ها در فضاهای خاص احداث می شوند.

طرح توجیهی هتل سنتی

از جمله مجوز های جدیدی که زیر نظر سازمان گردشگری صادر میشود طرح توجیهی هتل سنتی است. به همین علت به بررسی آن میپردازیم. هتل ها و اقامتگاه های سنتی، دسته ای از اقامتگاه های مسافرتی هستند که با الهام گرفتن از المان های سنتی منطقه مورد نظر، احداث شده اند.

طرح توجیهی اقامتگاه بوم گردی

اقامتگاه بوم گردی در واقع، یکی از انواع سکونتگاه های مسافری با رویکرد معرفی فرهنگ و طبیعت، احیای ارزش ‌های سنتی و بومی و ارائه جاذبه های بومی-فرهنگی منطقه است. در واقع، اقامتگاه های بوم گردی، خانه هایی هستند که ساکنین آن منطقه در آن زندگی می کنند.

طرح توجیهی تولید لوازم کمپینگ

بسیاری از افراد علاقه وافری به گذراندن وقت در طبیعت دارند، به همین دلیل شاخه ورزشی به نام کمپینگ به وجود آمد که در طی آن چندین فعالیت ورزشی با هم ترکیب میشوند و در مراتع طبیعی اجرا می گردد. با حرفه ای تر شدنم. …

طرح توجیهی دهکده توریستی و تندرستی

گردشگری در عصر حاضر یکی از فعالیت های مورد توجه مردم در سر تا سر کشور محسوب می شود. از این رو برنامه ریزی اقتصادی و سرمایه گذاری برای ایجاد یک مکان دلپذیر مورد توجه قرار گرفته است؛ بازدهی اقتصادی این طرح و هزینه های …

طرح توجیهی تولید چمدان

در این مطلب قصد داریم با ارائه مطالبی مفید در زمینه فرایند تولید چمدان به علاقه مندان و سرمایه گذاران کمک کنیم تا بتوانند محکم تر در عرصه تولید قدم بردارند. چمدان یک محصول کاربردی برای تمام خانواده ها است بنابراین سرمایه گذاری در آن می تواند موجب رونق و سود شما در این عرصه شود.

طرح توجیهی مجموعه ورزشی چند منظوره

برای طراحی هر یک از این سالن های چند منظوره ورزشی، باید استانداردهایی در نظر گرفته شوند. در وهله اول باید فضای مورد نیاز برای احداث چنین مجموعه ای تامین شود. برخی از ورزش ها، مانند فوتسال و هندبال و… به صورت کلی در یک فضا انجام می شوند و برای این ورزش ها از سالن های چند منظوره استفاده می شود.

طرح توجیهی تن ماهی

در طرح توجیهی تن ماهی اطلاعات مفید در زمینه تولید این ماده غذایی در اختیار سرمایه گذاران قرار داده شده تا با آگاهی از برآورد هزینه ها بتوانند گام درستی در زمینه تولید بردارند. کالای مورد بررسی یک محصول پرکاربرد در منزل، محیط کار و مسافرت است.

طرح توجیهی احداث دهکده ورزشی

با ارائه طرح احداث دهکده ورزشی اطلاعات لازم در زمینه احداث یک محیط ورزشی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. منظور از دهکده ورزشی چیست؟ چه هزینه و سرمایه ای برای تحقق و اجرای طرح توجیهی احداث دهکده ورزشی نیاز است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صحبت با کارشناس